Back to home
Blog, Schimba-ti viata in 3 saptamani

te provoc la fericire

 

Fericirea, la fel că orice altceva în viață îți ia timp, îți ia timp pentru practică și îți dă de lucru, dar recompensele sunt nesfârșite și odată ce te implici cu adevărat indiferent de ceea ce ți se întâmpla, nimeni și nu va putea sta în calea ta. Cercetările arată că dacă vrei să-ți formezi un nou obicei, este necesar că timp de trei săptămâni să realizezi acea acțiune în mod deliberat, după care va deveni un comportament automat și va face parte din rutina ta zilnică. Timp de trei săptămâni voi scrie articole care să te ajute să lucrezi cu tine și-o să vezi beneficiile de-a lungul drumului, așadar rămâi pe aici și pune-le în practică.

Astăzi începem ziua cu Iertarea

Sufletul tău – acel loc liniștit din interior – îți stă la dispoziție pentru a-i cere sfatul. Întotdeauna te va îndruma în direcția bună. -citat din Wayne Dyer

Așadar.. Oamenii te vor minți, te vor folosi și te vor manipula, abuza de tine, dar asta nu înseamnă că tu trebuie să le continui munca păstrând gândurile otrăvitoare.

Astăzi gândește-te la toți oamenii care te-au abuzat, gândește te la toate lucrurile jignitoare care ți-au fost făcute de către alții și gândește-te la toate jignirile pe care tu ti le-ai adus.

Gândiți-va la toate experiențele dureroase la care ați fost expuse în trecut și practicați iertarea fața de toți. În aceasta zi o să ierți totul! Nu-ți lasă mintea să te “terorizeze” spunându-ți că acest lucru este un act de slăbiciune, departe de asta..

Întotdeauna amintiți-vă că nu iertați pentru că sunteți slab, nu pentru că sunteți naiv, nu pentru că nu doriți să fiți rănit/ă din nou, ci pentru că sunteţi suficient de puternic/ă pentru a înţelege că cu cât ţineţi la ranchiună şi resentimentele vă poluează mintea, inima şi viaţa În momentul în care îţi spui: e timpul să ierţi! E timpul să-i ierţi pe toţi şi e timpul să mă ierţi pentru că nu am permis păcii să intre în viaţa mea mai devreme, asta va fi momentul în care întreaga ta viaţă se va schimba.

Pacea minţii este ceea ce găseşti în momentul în care renunţi la orice ranchiună pe care o ţii, orice resentimente şi remuşcări. Iartă, eliberează şi dă-i drumul. Lasă dragostea să-ţi guverneze mintea, inima şi viaţa.

Permiteţi-va ca pacea să vină la suprafaţă din nou. Umple-ţi inima cu dragoste şi gratitudine. Dă drumul resentimentelor..

Iertarea este un lucru atât de puternic, pentru că îţi poate vindeca inima, făcând loc pentru dragoste, permiţându- ţi să te reconectezi cu sufletul tău iubitor, permiţându- ţi să te întorci la sine şi să te reconectezi cu cei pe care îi iubeşti la un nivel mai profund.

Cu iubire,

Elena

By elenaghinea, August 28, 2018

elenaghinea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Despre mine
hei, sunt Elena,
mama mi-a pus numele acesta fiindcă am venit că o rază de soare în viața ei. locuiesc pe pământ, n-am o locație anume, iubesc să merg desculță și să-mi culeg fructele pe care le mănânc. când eram mică construiam din bețe și pietre adăpost pentru micile vietăți. iubesc să mă cațăr prin pomi și să dansez în ploaie. cred în magia universului. copilaria mi-am petrecut-o la sat și ca atare am avut o alimentație tipic românească și “foarte sănătoasă” că doar mâncam tot ce oferea grădina și gospodăria bunicilor, lapte, oua, carne de pasare și preparate din brânză, de-asta și sănătatea mea era pe măsură, avem mulți paraziți intestinali și asimilarea calciului era una deficitara, dar asta am aflat-o când m-am apucat să studiez medicina și nutriția holistică, naturală omului. am trecut prin mai mult programe de detox de-a lungul timpului și mi-am vindecat hipotiroidia atunci când toți îmi spuneau că este imposibil. sunt pasionata de creșterea cu blândețe, alăptare și nașterea naturală. mă trezesc dimineața când toată lumea doarme pentru a mă antrena și a medita. am un băiețel născut și crescut natural și cât mai liber cu putință. pacienții cu care am colaborat și-au recâștigat viața și au învățat să-și mențină stilul de viața sănătos. tot ceea ce vreau este să ajut lumea din jurul meu, iar eu sunt schimbarea pe care vreau s-o văd în lume zi de zi. mă bucur să te inspir și să-ți ofer suport, și ajutor atunci când crezi că nu se mai poate. Health Coach & Holistic Nutritionist
Signature
Recent Comments

    Newsletter Signup

    Leave your email address and receive weekly updates.