Back to home

Consiliere Nutritie

Elena Ghinea 

– Health coach & Holistic Nutritionist –

Ofer consiliere/workshopuri pentru un stil de viața sănătos pentru Spitale, Gradinite, After-Schools, Aziluri de Batrani, Hoteluri, Centre de infrumusetare, Companii de catering, Cluburi fitness si multe altele. Nu lucrez cu pacienți care solicita soluțiile rapide bazate pe pe diete hipocalorice sau ketogenice.

Nu recomand suplimente sau medicamente de slăbit, nu exista pastile miraculoase. Lucrez cu pacienți care s-au saturat să treacă mereu prin efectul yoyo. Lucrez cu gravide și femei care alăptează, și copii care au diverse probleme de sănătate. Soluțiile nutriționale pe care le construiesc individualizate fiecărei persoane cu care lucrez respecta întru totul fiziologia organismului uman, fără înfometare, fără artificii minune de eficiență pe termen scurt care cauzează reîngrășarea și dependentă de nutriționiști pe termen lung.

Majoritatea persoanelor cu care lucrez vor să se vindece complet și să simtă energia pe care o aveau când erau sănătoși și corpul le era prieten. Sunt lângă tine pe toată durata colaborării noastre, pas cu pas, cu informația și suportul necesar reușitei tale!

Contacteaza-ma pe mail-ul:

office@elenaghinea.com

Newsletter Signup

Leave your email address and receive weekly updates.